Jouw Reclame Hoofdkwartier
Persbericht
Persbericht

Media-aandacht is een krachtig wapen om snel bekendheid voor je merk of product te genereren. Li Moon Content helpt bedrijven en instellingen met het genereren van media-aandacht. Het persbericht is een beproefd middel om media voor je product of dienst te interesseren.

Zo werkt een pers­bericht aan jouw online autoriteit

Met het schrijven en versturen van effectieve persberichten scoor je in de media. Een persbericht bouwt ook mee aan de inbound en traffic van je zakelijke website. Niet onbelangrijk als je beter gevonden wilt worden.

Een pers­bericht is goed voor de inbound en traffic van je website

Het schrijven van een effectief persbericht, blijft een vak apart. Je genereert er aandacht mee voor je bedrijf, event, product of dienst. Hoe geloofwaardiger het bericht des te groter de kans dat serieuze media jouw boodschap meepakken. Zoals puntige persberichten ook handig zijn voor de inbound en traffic van je zakelijke website.

Wat een goed persbericht ook voor je doet, is het bieden van een zogenaamde linkwaarde aan jouw site of pagina. Linkwaarde, ook wel link juice genoemd, staat voor de waarde van een link aan jouw site of pagina. Dat kunnen links zijn van andere websites naar jouw site. Of het betreft een interne link op de eigen website van pagina naar pagina. Al deze links bij elkaar staan garant voor een bepaalde waarde. De berichten sijpelen door naar jouw eigen pagina’s. Wordt je website in een relevant vakmedium genoemd dan is dat goed voor je autoriteits-score.

Supertrio van SEO voor zoek­machines Google, Yahoo en Bing

Een belangrijk supertrio wordt gevormd door de SEO van jouw webteksten, website en de links. Ze zijn allesbepalend voor jouw posities bij de belangrijkste zoekmachines: Google natuurlijk, maar ook Yahoo en good old Bing.

Zodra er veel (betrouwbare) links van andere websites naar die van jou verwijzen dan zit je goed. Je verhoogt immers met die andere websites jouw paginawaarde. De kunst is om zogenaamde backlinks te verzamelen van websites die zich in dezelfde hoek bevinden. Het liefst krijg je natuurlijk backlinks van websites met een hoge en dus interessante Domain en Page Authority.

Bij Li Moon Content maken we je persbericht met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!