0:54
 ANIMATIE­FILM
Animatie Showreel | Li Moon
ANIMATIE­FILM

Een animatiefilm is ideaal als uitlegmedium. Zo presenteer je met een animatie in een paar minuten tijd waar je normaal gesproken (veel) te veel woorden nodig hebt. In de studio van Li Moon Content werken specialisten aan animaties en infographics die jouw informatie optimaal presenteren.

Animatiefilm laten maken? Het proces van script naar eindresultaat

Een vuistdik jaarverslag of ellenlange rapporten overzichtelijk en krachtig communiceren? Laat een animatiefilm maken. Animatie is het uitlegmedium bij uitstek. Benieuwd hoe het proces verloopt?

Animatie is het uitlegmedium bij uitstek. Saaie, feitelijke informatie wordt leuk en levendig door de getekende beelden, beweging en een vleugje humor. Complexe informatie wordt helder en overzichtelijk door de infographics en combinatiemogelijkheden van tekst, beeld en geluid. Een animatie is om die reden een ideaal middel om informatie effectief over te brengen.

Animatiefilm laten maken als uitlegmedium

Animaties kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Je product of dienst aantrekkelijk te presenteren of uit te leggen
  • Ingewikkelde processen of complexe materie inzichtelijk te maken
  • De highlights van je jaarverslag helder en duidelijk te presenteren
  • Een visie of beleidsplan kort en bondig communiceren
  • Zo maken we samen de beste animatie­film

Een animatie laten maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. We betrekken de klant in iedere fase van het proces, ook bij het bepalen van de inhoudelijke boodschap van de animatie. Door deze werkwijze kunnen we altijd voor een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het behalen van deadlines garanderen.

Animatie­film laten maken: van script naar film

Na een inhoudelijke sessie met de klant maken we een uitgebreide informatie analyse welke de basis vormt voor de voice-overtekst en het storyboard van de animatie. Aan de hand van het storyboard laten we de voice-overtekst inspreken. Het ritme van de animatiefilm ligt nu vast. We kunnen beginnen met het verder uitwerken van de gekozen stij. Nadat we het visuele ontwerp hebben uitgewerkt en gepresenteerd, worden alle illustraties geanimeerd en voegen we het sounddesign en de finishing touch aan de animatie toe.

Een animatie­film van Li Moon Content is altijd:

  • Maatwerk
  • Voorzien van de juiste tone-of-voice voor je doelgroep
  • Voor een vaste, vooraf geoffreerde prijs, dus geen extra kosten achteraf
  • Bedacht en uitgewerkt door ervaren professionals
Animaties | Li Moon

Animaties | Li Moon

Bij Li Moon Content maken we je animatiefilm altijd met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!